Voor kinderen van 7 tot 12 jaar!

Quest Junior 7/2023

4,75
Meer dan 50 exemplaren in één keer bestellen? Klik dan hier

Reis mee met Quest Junior door de ruimte naar het begin van alles. Ooit was er niets. Er waren geen mensen, geen dieren, geen aarde, geen zon, zelfs geen heelal. Er was zelfs geen tijd, die stond nog stil. En toen ineens… begon alles. Wat kunnen we daar nog van zien?

Een straaljager is een heel snel vliegtuig. Want ja, die heeft grote motoren. Wat gebeurt er in zo’n motor? Hoe kan dat vliegtuig zo enorm supersnel gaan?

Als het warm is, zijn er weinig dingen zo lekker als een ijsje. Chocolade-ijs, aardbei-ijs, vanille-ijs… Maar hoe maak je dat? We vragen het aan de beste ijsmaker van Nederland, Mark van Gaal. Hij kan van alles ijs maken. Ook pizza-ijs?

Heb jij een telefoon? Stel dat die per ongeluk in een kanaal valt. Of dat je moeder haar mooiste armband – plons – onder water ziet verdwijnen. Wat moet je dan doen? Een metaaldetector kan je helpen.

En natuurlijk geven we antwoord op jullie leukste vragen. Zijn er nu nog oerdieren op de wereld? Hoeveel haren verlies je per maand? En wat is een moedervlek? Lees het allemaal in Quest Junior.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje in het Quest Junior Zomerboek!