Losse nummers

Quest Junior 05/2019

Te gek om waar te zijn! De kop van een leeuw, het lijf van een zebra, de staart van een dolfijn en de pootjes van een mier. Heb jij wel eens zo'n fabeldier bedacht? Je bent niet de enige! Kijk snel in Quest Junior.Met verder:

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 04/2019

Pas op, piraten! Zeerovers! Hadden piraten echt een houten poot en een ooglapje? Dit leggen we uit in de nieuwste editie van Quest Junior.Met verder: Rico's geheim: keihard trainen en nooit opgeven. Van wie is Nederland? Van de Nederlanders? Waarom eigenlijk? Waarom kan een hond niet praten? Liever een abonnement? Klik dan hier voor de alle aanbiedingen.

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior Mega Zomerdoeboek

Met het extra dikke Quest Junior Zomerdoeboek hoef jij je niet te vervelen deze zomer. Hij is 132 pagina's dik en staat vol tips, puzzels, verhalen, proefjes, strips en slimme vragen & antwoorden. En dan krijg je er ook nog eens 2 gratis spellen bij (Vlotte Geesten en Halli Galli) en stickers. Verder in dit nummer: - Voedselgevecht! Spelen met je eten? Meestal mag dat niet. Maar op deze plaatsen is het juist wel de bedoeling. - Hoe komt het dat sterren soms flikkeren? En meer Vraag & Antwoord

€ 7,50
Bekijken

Quest Junior Vakantieboek 2018

voor alle nieuwsgierige 8 tot 12-jarigen Het leukste vakantieboek voor alle nieuwsgierige 8 tot 12-jarigen. Bomvol puzzels, strips, moppen, doe-dingen en Vraag & Antwoord. Inclusief stickers en de mini-versies van de kaartspellen Beverbende en Take 5!

€ 5,99
Bekijken

Quest Junior Winterboek

Voor alle nieuwsgierige 7 tot 12-jarigen Het leukste winterboek voor alle nieuwsgierige 7 tot 12-jarigen. Bomvol puzzels, strips, moppen, doe-dingen, verhalen, proefjes, tips en Vraag & Antwoord. Inclusief 29 stickers en een tof kaartspel!

€ 5,99
Bekijken

Quest Junior 03/2019

Je beste vrienden Jouw dier vindt jou leuk! Mensen zijn al heel lang vrienden met katten en honden. Ze wonen zelfs bij ons in huis! Waarom vinden we elkaar zo leuk? Dit leggen we uit in de nieuwste editie van Quest Junior.Met verder:

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 02/2019

Zo krijg je je zin! In de nieuwste Quest Junior staan superslimme tips om je ouders te overtuigen. Bijvoorbeeld als je laat wilt opblijven. Of als je langer wilt gamen. Met verder: Hoe verandert een plant of dier in een fossiel? Royalistiq vertelt hoe je net zo goed wordt in Fortnite als hij. De snelste dieren op aarde, van jachtluipaard tot mijt. Dit en nog meer vind je in Quest Junior.

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 01/2019

Red de dieren! In de nieuwste Quest Junior gaat het over dieren. Wat kun jij doen om dieren in nood te helpen? Met verder: Mag iedereen zomaar zeggen wat hij wil? Quest Junior-redacteur Paul duikt naar een scheepswrak in de Noordzee. Milan Knol vertelt hoe je vette video's maakt Dit en nog meer vind je in Quest Junior.  

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 12/2018

Hoe leefde de oermens? In de nieuwste Quest Junior gaat het over oermensen. Die leefden lang geleden, maar jij hebt veel van ze overgenomen. Bijvoorbeeld je angst voor spinnen. Met verder: Kun je bewijzen dat kabouters niet bestaan? Quest Junior-redacteur Paul springt uit een vliegtuig, gelukkig met parachute. Hoe sterk zou je zijn als je zo sterk was als een mier? Ali-A vertelt jou hoe je een topgamer wordt.  

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 11/2018

Op naar mars! In de nieuwste Quest Junior lees je wat astronauten gaan doen op Mars en hoe de eerste maanreis bijna fout ging. Boy leert je hoe je en speedboot maakt van papier en zeep. En verder: Quest Junior helpt kolen scheppen in een stoomtrein Hoe leerde Diewertje Dir Superjuffie te spelen? Wat doet een baby negen maanden in een moeders buik? Met GRATIS halloween-tattoo! En nog veel meer! 

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 10/2018

Waarom zijn je vrienden je vrienden? Vrienden zijn natuurlijk hartstikke leuk! En jouw vrienden zijn waarschijnlijk de allerleukste. Maar waarom is het zo leuk om vrienden te zijn? En vraag jij je ook weleens af of dieren ook vrienden hebben? Dit lees je allemaal in de nieuwste Quest Junior. Met verder: Hoe weten we wat een woord betekent? Waarom is vuur warm? Hoe weet een pijnstiller waar de pijn zit? Is er iets lichter dan lucht? En nog veel meer!

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 09/2018

Daar komen de robots Robots gaan steeds meer lijken op mensen. Wat kunnen robots allemaal en hoe werken ze met ons samen? Je leest het in de nieuwe Quest Junior. Met verder:  Raakt het water (n)ooit op? Wat is kunst?  Hoe maken bijen honing en hoe krijg je het in een potje? Hoe maakt een stinkdier stank? Hoe komen golven in de zee? En nog veel meer!

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 08/2018

Pas op een prikbeest! Muggen, wespen en vlooien zijn vervelend. Als ze je prikken krijg je jeukende of pijnlijke bulten. Waarom doen ze dat eigenlijk? Je leest het in de nieuwe Quest Junior. Met verder: Is het goed om altijd braaf te zijn? Of zijn er ook momenten waarop je beter niet kunt gehoorzamen? Waarom doen sommige mensen van die extreme sporten? Je gebruikt hem misschien best vaak. Maar hoe werkt zo'n fietsversnelling eigenlijk? Kun je bliksem opvangen in een potje? En nog veel meer!

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 07/2018

Vliegen doe je zo! Ben je ooit met het vliegtuig op vakantie geweest? Dat vond je vast heel tof. Het is best bijzonder dat mensen kunnen vliegen. Hoe gaat dat eigenlijk? Je leest het in de nieuwe Quest Junior! Met verder: Hoe weet je zeker dat alles wat jij ziet wel echt bestaat? Hoe kun je olifanten redden van stropers? Wetenschappers hebben daarvoor een slimme truc bedacht. Hoe ziet een luizenleven eruit? En de beste, leukste en grappigste moppen.

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 06/2018

Zo laat je ze lachen! Wanneer is een mop grappig, en wanneer niet? Hoe kun je hem het best vertellen? En waarom lachen we zo vaak om poep en vallende mensen? Je leest het in de nieuwe Quest Junior! Met verder:

€ 3,99
Bekijken

Quest Junior 05/2018

Gaan op die achtbaan!

€ 3,99
Bekijken