Losse nummers

Quest Junior 02/2020

Kijk uit, daar zijn de Vikingen! De Vikingen? Waren dat niet die schurken uit het noorden? Die steden in brand staken en mensen vermoordden? Zeker wel. Maar ze bouwden ook prima boten en ze hielden van mooie sieraden. Waren de Noormannen echt van die brute rovers? En verder in dit nummer:

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior Winterboek 12/2019

Waanzinnig! 132 pagina's puzzels, tips, proefjes, verhalen, en meer! Het winterboek voor alle nieuwsgierige 7 tot 12-jarigen. Verder in dit nummer: Hond? kat? krokodil? ontdek welk huisdier het beste voor jou is. Dieren hebben soms heel diepzinnige gedachten... Nat, zacht of hard: hoe ontstaan regen, sneeuw en hagel in een wolk?

€ 7,50
Bekijken

Quest Junior 11/2019

Kijk uit, Vampiers! Al eeuwen vertellen mensen elkaar spannende verhalen over vampiers. Wat zijn vampiers precies? En wat moet je doen als je er een tegenkomt?   Verder in dit nummer: RECORD. Op een pizza zit kaas. Maar niet zoveel als op een pizza in Australië. Hoeveel soorten kaas passen op één pizza, denk je? STOP! Iets dat geen einde heeft, houdt nooit op. Of toch wel? GOEDEMORGEN! Waarom word je altijd wakker?  

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 10/2019

Aaah wat schattig! Puppy's, koala's panda's: wind jij ze ook zo schattig? Vast. Maar waarom eigenlijk?   Met verder: Fijn zo klein. Wie klein is, wil groot worden. Maar voor sommige dieren is het handig dat ze klein blijven. Ik ben... Ben jij altijd dezelfde jij, of kan dat veranderen? Opa haai. Is er echt een haai gevangen van 512 jaar?

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 09/2019

Mannen van staal. Helemaal ingeblikt op je paard kruipen en dan maar vechten: hier komen de ridders!   Met verder: Zeep. Hoe maak je heel erg grote dingen als vliegtuigen schoon? Hoor de echo. Schreeuw in een put en het geluid komt net zo hard terug. Hoe kan dat? Sport IQ. Van sporten word je slim.

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 08/2019

Beesten van beneden. Haaien, kleurrijke vissen en schildpadden ken je wel. Maar in zee leven ook veel gekke dieren. Vooral diep in de oceaan kom je rare wezens tegen. Welkom in de diepzee!   Met verder: Goede vraag! Wie waren de ouders van de eerste mens? Bak ze bruin. Leer de beste pannenkoeken bakken. Oorbeesten. 'Pardon, wat zei je daar?' Pas maar op wat je zegt: deze dieren horen alles met hun enorme oren.

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior Scheurkalender 2020

NU VAN €15,95 NAAR €9,95!Deze scheurkalender van Quest Junior maakt je elke dag een beetje slimmer en vrolijker: 366 pagina’s vol beesten, puzzels, grappen, knutsels, proefjes en Vragen & Antwoorden. Elke maandag leer je iets nieuws over je lichaam, woensdag en zaterdag een lekkere puzzel, elke dinsdag een foto en weetje over een dier, donderdag is Vraag & Antwoord-dag, een vrolijke vrijdag met een hilarische dierengrap en knutsels, proefjes en doedingen op zondag. Speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

€ 9,95
Bekijken

Quest Junior 05/2019

Te gek om waar te zijn! De kop van een leeuw, het lijf van een zebra, de staart van een dolfijn en de pootjes van een mier. Heb jij wel eens zo'n fabeldier bedacht? Je bent niet de enige! Kijk snel in Quest Junior.Met verder:

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 04/2019

Pas op, piraten! Zeerovers! Hadden piraten echt een houten poot en een ooglapje? Dit leggen we uit in de nieuwste editie van Quest Junior.Met verder: Rico's geheim: keihard trainen en nooit opgeven. Van wie is Nederland? Van de Nederlanders? Waarom eigenlijk? Waarom kan een hond niet praten? Liever een abonnement? Klik dan hier voor de alle aanbiedingen.

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior Mega Zomerdoeboek

Met het extra dikke Quest Junior Zomerdoeboek hoef jij je niet te vervelen deze zomer. Hij is 132 pagina's dik en staat vol tips, puzzels, verhalen, proefjes, strips en slimme vragen & antwoorden. En dan krijg je er ook nog eens 2 gratis spellen bij (Vlotte Geesten en Halli Galli) en stickers. Verder in dit nummer: - Voedselgevecht! Spelen met je eten? Meestal mag dat niet. Maar op deze plaatsen is het juist wel de bedoeling. - Hoe komt het dat sterren soms flikkeren? En meer Vraag & Antwoord

€ 7,50
Bekijken

Quest Junior Vakantieboek 2018

voor alle nieuwsgierige 8 tot 12-jarigen Het leukste vakantieboek voor alle nieuwsgierige 8 tot 12-jarigen. Bomvol puzzels, strips, moppen, doe-dingen en Vraag & Antwoord. Inclusief stickers en de mini-versies van de kaartspellen Beverbende en Take 5!

€ 5,99
Bekijken

Quest Junior Winterboek

Voor alle nieuwsgierige 7 tot 12-jarigen Het leukste winterboek voor alle nieuwsgierige 7 tot 12-jarigen. Bomvol puzzels, strips, moppen, doe-dingen, verhalen, proefjes, tips en Vraag & Antwoord. Inclusief 29 stickers en een tof kaartspel!

€ 6,25
Bekijken

Quest Junior 03/2019

Je beste vrienden Jouw dier vindt jou leuk! Mensen zijn al heel lang vrienden met katten en honden. Ze wonen zelfs bij ons in huis! Waarom vinden we elkaar zo leuk? Dit leggen we uit in de nieuwste editie van Quest Junior.Met verder:

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 02/2019

Zo krijg je je zin! In de nieuwste Quest Junior staan superslimme tips om je ouders te overtuigen. Bijvoorbeeld als je laat wilt opblijven. Of als je langer wilt gamen. Met verder: Hoe verandert een plant of dier in een fossiel? Royalistiq vertelt hoe je net zo goed wordt in Fortnite als hij. De snelste dieren op aarde, van jachtluipaard tot mijt. Dit en nog meer vind je in Quest Junior.

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 01/2019

Red de dieren! In de nieuwste Quest Junior gaat het over dieren. Wat kun jij doen om dieren in nood te helpen? Met verder: Mag iedereen zomaar zeggen wat hij wil? Quest Junior-redacteur Paul duikt naar een scheepswrak in de Noordzee. Milan Knol vertelt hoe je vette video's maakt Dit en nog meer vind je in Quest Junior.  

€ 4,25
Bekijken

Quest Junior 12/2018

Hoe leefde de oermens? In de nieuwste Quest Junior gaat het over oermensen. Die leefden lang geleden, maar jij hebt veel van ze overgenomen. Bijvoorbeeld je angst voor spinnen. Met verder: Kun je bewijzen dat kabouters niet bestaan? Quest Junior-redacteur Paul springt uit een vliegtuig, gelukkig met parachute. Hoe sterk zou je zijn als je zo sterk was als een mier? Ali-A vertelt jou hoe je een topgamer wordt.  

€ 3,99
Bekijken